Το Domaine de Gry-Sablon και τα κρασιά Dominique MOREL παράγουν πολλές ονομασίες σε crus του Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Ως ηγέτης στην περιοχή του Beaujolais, αναζητούμε σοβαρούς εισαγωγείς σε διάφορες χώρες όπου δεν έχουμε ακόμη διανομή.
Αναδείξτε το αυτοκίνητό σας εμπιστευόμενοι το στις έμπειρες χέρια του διευθυντή. Το κέντρο αισθητικής αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2020 από αυτόν τον παθιασμένο με την όμορφη μηχανική είναι εξειδικευμένο στην προστασία του αμαξώματος: τοποθέτηση ταινιών PPF, κεραμική επεξεργασία και πλήρης ανακαίνιση οχήματος: βαθύ καθαρισμό εσωτερικά και εξωτερικά, επισκευή δέρματος, γυάλισμα, βερνίκωμα, λουστράρισμα. Σε συνεργασία με κορυφαίες μάρκες και χρησιμοποιώντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, επαναφέρει την καινούργια όψη στο αμάξωμα σας ενώ το προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικές επιθέσεις για να διατηρήσει τη λάμψη και τη γυαλάδα της βαφής σε όλες τις συνθήκες.
Ένα φυσικό κρασί από μια αυτόχθονη ποικιλία και μια πρωτότυπη οινοποίηση. Ποιος μπορεί να πει καλύτερα;
Απλά Braucol, είναι φρέσκος σμέουρος και μια όμορφη πικάντικη βάση: κουρκουμάς, κύμινο και μια πινελιά από φασόλι τόνκα.
Κτήμα:DOMAINE D'ESCAUSSES
Ονομασία:GAILLAC
Περιοχή:NΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ
Χρώμα:Κόκκινο
Ποικιλίες:Braucol
Μέθοδος καλλιέργειας:Βιολογική μετατροπή
Χαρακτήρας:ελαφρύ / φρουτώδες
Περιεκτικότητα:75cl
Ποσότητα θείου:πολύ λίγο ή καθόλου θειωμένο
Χρονιά:2019
Gozauri Saperavi 2015
Το Gozauri Saperavi 2015 είναι μια αυθεντική έκφραση του μοναδικού terroir της οινοπαραγωγικής περιοχής της Καχέτι, που βρίσκεται στη μικροζώνη του Κιντζμαρούλι. Αυτό το κρασί, που καλλιεργείται σε ένα ήπιο ηπειρωτικό κλίμα, είναι προϊόν ενός μόνο αμπελώνα, που διαχειρίζεται και ανήκει στο κτήμα μας. Φτιαγμένο αποκλειστικά από την ποικιλία Saperavi, προέρχεται από τους αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
Δουλεμένο με προσοχή, αυτό το κρασί προέρχεται από το καλύτερο αμπέλι μας που κυριαρχεί στην πλαγιά. Η cuvée Antonio προέρχεται από ένα όμορφο αμπέλι Merlot μέσης ηλικίας 20 ετών. Είναι στην αρχή που ξεκινά η δουλειά, η κλάδευση ήταν πιο αυστηρή στους βλαστούς και οι πράσινες συγκομιδές επέτρεψαν καλύτερη συγκέντρωση των φρούτων. Αυτό το κρασί τελικά συγκομίστηκε με το χέρι για να διατηρηθούν οι ρώγες ανέπαφες και στη συνέχεια οινοποιήθηκε σε μικρούς κάδους, επιτρέποντας και πάλι καλή εξαγωγή των στοιχείων που περιέχονται στη φλούδα και στο χυμό σταφυλιού. Η συγκομιδή ανακατεύεται τελικά 2 φορές την ημέρα μέχρι το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης και στη συνέχεια περνά σε βαρέλια από δρυ με λεπτό κόκκο.
Μύτη Διακριτική στην αρχή, στη συνέχεια περιπλέκεται με αρώματα από κεράσια, τρούφες και μαρμελάδα φρούτων.
Γεύση Ωραία γλυκύτητα στο στόμα συνοδευόμενη από νότες μαρμελάδας κερασιών και μεταξένιες, καλά περιτυλιγμένες τανίνες.
Γενική εντύπωση είναι ένα κρασί που ταιριάζει.
Προϊόν: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Ωριμασμένο σε βαρέλια από δρυ
Επιφάνεια: 0.5 εκτάριο
Ποικιλία: 100% Merlot
Έδαφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό- Πλαγιά
Όψη: έντονο, βαθύ, ζωντανό και φρέσκο χρώμα
{"Nez":"Μύτη","Accord metvin":"Συνοδεία φαγητού-κρασιού","servir entre 17 et 19°C":"σερβίρετε μεταξύ 17 και 19°C","arômes de petits fruits rouges et de fruits rouges mures, épices orientales, puissant mais pas agressif":"αρώματα από μικρά κόκκινα φρούτα και ώριμα κόκκινα φρούτα, ανατολίτικα μπαχαρικά, ισχυρό αλλά όχι επιθετικό","Macération semicarbonique. Après la fermentation, le vin est élevé en cuve inox jusqu’à sa mise en bouteille.":"Μακροχρόνια ημι-διοξείδωση. Μετά τη ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές inox μέχρι την εμφιάλωσή του.","robe pourpre, sombre et intense, nuances violettes":"ρόμπα πορφυρή, σκοτεινή και έντονη, βιολετί αποχρώσεις","Temps de garde:10 ans":"Χρόνος παλαίωσης: 10 χρόνια","Bouche":"Στόμα","Appellation:Minervois":"Ονομασία: Minervois","Domaine:Domaine du Siestou":"Κτήμα: Domaine du Siestou","Cépage:Carignan, Syrah":"Ποικιλία: Carignan, Syrah","Culture:Biologique":"Καλλιέργεια: Βιολογική","Label:Indication Géographique Protégée":"Ετικέτα: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη","Œil":"Μάτι","Taux d’alcoolémie:14% vol":"Ποσοστό αλκοόλ: 14% vol","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl","Le conseil de l’œnologue":"Η συμβουλή του οινολόγου","viandes rouges, gibiers, plats gastronomiques":"κόκκινα κρέατα, θηράματα, γαστρονομικά πιάτα","petits fruits rouges, fruits rouges mures":"μικρά κόκκινα φρούτα, ώριμα κόκκινα φρούτα","Vinification":"Οινοποίηση","Millésime:2019":"Χρονιά: 2019"}
Αμπελώνας : Τελείως νότια της Βουργουνδίας, στα σύνορα με το Μποζολέ, η περιοχή της ονομασίας ξεπερνά αυτή του χωριού. Το χωριό του Σαιν-Βεράν έχει ένα "d", η ονομασία δεν το έχει γιατί συλλέγεται από έξι χωριά. Ιδρύθηκε το 1971, είναι η προτελευταία ονομασία που δόθηκε στην περιοχή του Μακονέ.
Αμπελουργία :
Το έδαφος : ένας ιουρασικός ασβεστόλιθος που επεκτείνει τις ασβεστολιθικές στρώσεις της Κοτ-ντ'Ορ, ιδανικός για το Chardonnay.
Πυκνότητα φύτευσης : 8.500 φυτά/εκτάριο.
Κλάδεμα : Γκιό.
Συγκομιδή : Χειρονακτική
Αποδόσεις : 55 έως 65 hl/ha, επιτρέπει στα σταφύλια να αποκαλύψουν τις αποχρώσεις του εδάφους μας.
Οινοποίηση : Πολύ αργή πίεση, για να σεβαστεί τον καρπό. Οι χυμοί της τελευταίας πίεσης δεν κρατούνται.
Ωρίμανση : Σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι αποφάσεις λαμβάνονται κυρίως με βάση τις γευστικές δοκιμές. Αυτά τα δεδομένα συμπληρώνονται φυσικά από τις τεχνικές αναλύσεις. Όπως και για όλα τα κρασιά του κτήματος.